Status på nye fjernvarmeområder

23. februar 2023

Status på nye fjernvarmeområder

 

Smørum Kraftvarme har fået godkendt projektforslag samt tilskud fra fjernvarmepuljen, der omfatter områderne på og omkring Flodvej og Smørumnedrevej samt Lupinhaven og ulige numre i Erantishaven. Vi arbejder på at kunne tilbyde miljøvenlige, sikker og billig fjernvarme til omkring 600 husstande i perioden 2023-2026.

Projektforslaget er under detailprojektering og forberedelse til udbud. I løbet af foråret 2023 forventer vi at kunne informere mere om den forventede tidsplan for de enkelte etaper og veje. Ligeledes i løbet af foråret 2023 forventer vi at kontakte alle husstande med konkrete tilslutningsaftaler. Vi melder ud så snart det er muligt og indtil videre skal den enkelte husejer ikke foretage sig noget.

 

Tjek om du kan få fjernvarme og skriv dig op

På vores hjemmeside kan du indtaste din adresse og se hvilken etape du tilhører. Her kan du ligeledes uforpligtende skrive dig op til fjernvarme:

https://www.smoerumkraftvarme.dk/vil-du-have-fjernvarme/%C3%B8nsker-du-at-faa-konkurrencedygtig-fjernvarme/skriv-dig-op-til-fjernvarme/

 

Beregn din fjernvarmepris

På vores hjemmeside kan du beregne din vejledende fjernvarmepris:

https://www.smoerumkraftvarme.dk/vil-du-have-fjernvarme/%C3%B8nsker-du-at-faa-konkurrencedygtig-fjernvarme/beregn-din-fjernvarme-pris/

 

Fjernvarme til andre områder

Vi arbejder ligeledes på at kunne tilbyde fjernvarme til Smørumvang (Hindbærvangen, Jordbærvangen samt veje nord for Frugtvangen). Så snart vi har nyt at fortælle omkring disse områder, vil det blive meldt ud på hjemmesiden. 


Spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål til vores nye fjernvarmeområder, kan vi kontaktes på telefon 44650871 eller mail admin@smkv.dk.

 

Med venlig hilsen

Smørum Kraftvarme A.m.b.A.