Skriv dig op til fjernvarme her! 

Du kan uforpligtende skrive dig op til fjernvarme via nedenstående formular, og du vil på den måde hjælpe os med at planlægge de nye fjernvarmeområder.

For at vi kan etablere fjernvarme til lavest mulige kampagnepris kræver det at 60% tilmelder sig i dit område.

Såfremt dit område bliver udvalgt til fjernvarme, vil du blive kontaktet og få tilsendt en varmeleveringsaftale til underskrift forud for tilslutning.

 

- Hvis der ønskes kvittering

Bemærk: Ved at du sender os oplysninger om dit navn, adresse og telefonnummer, giver du samtidig samtykke til at Smørum Kraftvarme registrerer, opbevarer og anvender disse oplysninger. Du kan til enhver til tilbagekalde dette samtykke ved at skrive til admin@smkv.dk. 

Måske står du overfor at skifte din eksisterende varmeforsyning?

Så er fjernvarme et billigt, enkelt og grønt alternativt. Udbredelsen af fjernvarme afhænger bl.a. af de samlede tilslutningsprocent i de enkelte områder.

Vi er knap 2700 andelshavere som har fjernvarme i Smørumnedre. Det er ca. 2/3 af byens bebyggelse. I dag producerer vi varmen med 67% el, 18% sol og 15% gas.
Vi er et 100 % forbrugerejet non-profit varmeselskab som investerer i grøn energi, og vores vigtigste formål er at skabe sikker, stabil og billig varme til andelshaverne.
Vi forsyner boliger, institutioner og virksomheder gennem vores 42 kilometer lange fjernvarmenet.

Hvis fjernvarme har din interesse, opfordres du til at tage emnet op til drøftelse i fx din lokale bolig-/ejerforeninger. Få flere naboer med på efterspørgslen så I sammen kan øge tilslutningsprocenten. På den måde er der større sandsynlighed for, at fjernvarmen bliver økonomisk attraktiv i dit lokalområde.
Vi hører meget gerne tilbagemeldingerne fra jeres drøftelser og svarer gerne på spørgsmål, så vi bedre kan målrette evt. udbygning i jeres område.
Det er i samme ombæring vigtigt, at der ikke sker en omstilling til individuelle løsninger, fx varmepumper, da det kan forringe den samlede økonomi for de resterende forbrugere, der ønsker fjernvarme.

Hvornår kommer fjernvarmen?

Vores vejledende tidsplan for de enkelte projekter kan du finde her.
Vi planlægger opstart af nye tilslutninger i nuværende olie- og naturgasområder i 2023/2024.
I fase 1 (perioden 2023/2024-2026) planlægges det at tilbyde cirka 500 nye forbrugere fjernvarme.